Badrumsrenovering Falun

Kakel & Golvteknik Gävle AB – badrumsrenovering Falun

Professionella arbeten för fackmässiga resultat

Varmt välkommen till Kakel & Golvteknik Gävle AB. Vi är en firma för dig i Falun som behöver hjälp med badrumsrenovering. Vi tar fram en helhetslösning som passar just dig. Kontakta oss så snart som möjligt, så gör vi verklighet av ditt projekt och dina drömmar!

Om oss

Med flera års erfarenhet får du här hantverkare med stor kompetens. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning för deras kök och badrum, till priser som står sig väl i konkurrensen!

Kakel & Golvteknik Gävle AB har sin utgångspunkt i Gästrike-Hammarby och är verksamma i Dalarna, Uppland och Gästrikland.

Om oss

Små & stora uppdrag

Alltifrån det lilla till det stora jobbet kan du få hjälp med av oss, det är alltid kundens önskemål och behov som styr.

Alltid nöjda kunder

Nöjda kunder är det viktigaste för oss. Allt arbete präglas av kvalitet och noggrannhet.

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Med många år i branschen har vi samlat på oss stor kompetens. Vi vill vara ditt förstahandsval av företag när det kommer till åtgärder i kök och badrum. Inget jobb är varken för litet eller för stort!

Vi hjälper dig med

  • kakelläggning
  • badrumsrenovering
  • murningsjobb
  • läggning EPS
  • flytspackling
  • golvavjämning
  • plattsättning
  • rivning.

Med våra tjänster får du en helhetslösning och ett resultat du kan glädja dig över under många år framöver. Tveka inte på att höra av dig om du har frågor eller funderingar eller önskar en gratis offert!

 

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Kakel & Golvteknik Gävle AB

Hedvägen 12, 812 41 Gästrike-Hammarby

072-048 08 60

henrik.vendin75@gmail.com

Badrumsrenovering Falun

När det handlar om kakel- och plattsättning samt köks- och badrumsrenovering är vi verkligen professionella, och vi vänder oss till dig som bor i Falun.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Kontakt